Viktminskning Stockholm, det alla är besatta av

viktminskningFå människor som bor i vår huvudstad är inte besatta av detta nya fenomen som sveper över i princip hela landet, ja till och med världen. Det är så klart viktminskning Stockholm det handlar om! Det är i Stockholm de allra flesta modeller i Sverige bor, vilket skapar en bild av den perfekta kvinnan och den perfekta mannen, som vi omöjligt kan leva upp till. Att just viktminskning Stockholm fått en sådan rush är väl lite oförståeligt, i och med att resten av vårt land faktiskt bombarderas av samma reklambilder som Stockholm gör. Borde inte viktminskning var ett problem i hela Sverige, inte bara i Stockholm? Det börjar absolut att bli det. Allt fler unga diagnosleras med ätstörningar, och inte bara unga kvinnor, utan även män som ser det ouppnåeliga målet som ses på våra reklambilder, och får dåligt samvete för att dom inte kan leva upp till det. Viktminskning Stockholm är ett stort problem i de kommunala skolorna, många flickor som framför allt faller offer för detta grupptryck och slutar äta eller börjar spy upp det lilla dom äter. Det bästa hade varit om vi fått våra unga att förstå att viktminskning Stockholm är inte ett sunt val att göra.