Gym i Stockholm – ett måste för dess invånare?

gym stockholmHur kommer det sig att så många i Stockholm gymmar? Är det på grund av det extrema kroppsidealet eller kanske bara för att få lite extra energi? I vilket fall skall vi ta reda på detta och ta en titt på bra gym i Stockholm!

Det första vi måste tänka på när vi besvarar denna fråga är att Stockholm är en intensiv stad med intensiva invånare, som ofta är stressade. Detta betyder att människorna som bor i Stockholm har en energisugande vardag, d.v.s. stressen tar mycket på deras krafter. Ett gym kan vara en lösning på detta problem eftersom många känner att de kan koppla av på deras gym samtidigt som dess energi stärks.

Ur en annan synvinkel är dock Stockholm idealistiskt betonat. Modet floppar och flippar men kroppsidealet består. Man ska vara smal och snärt som kvinna och välbyggd med bra axlar som man. Eller? Uppskattar man dessa påståenden skulle det vara ganska självklart att människorna i Stockholm tränar på gym för de är det ända sättet att uppnå dessa extrema förväntningar.

Vad är då slutsatsen? Förmodligen en blandning av energi och ideal. Men måste det vara så? Nej, istället bör man gå till ett gym för att det är roligt. Så nästa gång du som bor i Stockholm skall gå till ditt gym, träna för att det är roligt!