Nackdelar med kläder på postorder

postorder kläderTrots smidigheten med att beställa postorder kläder finns det också en del negativa sidor som kan göra att du förlorar på att du beställt via postorder. Det är dock ovanligt men det händer att en del paket försvinner påvägen. Det kan handla om felsortering av posten exempelvis. Du kan inte heller prova kläderna inna du köper dem, förutom i vissa fall då postoderbutiker erbjuder gratis retur om dina kläder inte passar. Du kan inte heller känna på materialet de kläder du beställt är sydda i, och det är inte alltid heller färgerna på dina kläder stämmer överrens med hur de ser ut på bilderna. Det är dock ofta något som butikerna, som använder sig av postorder, nämner på deras hemsida och i sin reklam. Skulle du inte vara nöjd över att färgen inte stämmer finns det inget du kan göra för att reklamera varan, utan du kan endast skicka tillbaka den inom 14 dagar för att få pengarna tillbaka. Postorder kan också vara negativt om din beställning av kläder kommer bort för då kan det ta väldigt lång tid innan dina kläder är framme. Negativt är också att frakten kan vara dyr om du bara beställer ett klädersplagg.